Customer Journeys

Building First Class Customer Journeys

De beklimming naar het topniveau van Customer Journeys

Continue verbeteren van de de Customer Experience van jouw klanten. Hoe? Met de inzet van de allerbeste Customer Journeys in jouw branche. K2 Marketing heeft de afgelopen 10 jaar voor meerdere branches de beste journeys uitgewerkt. Nu hebben we ze ook nog geautomatiseerd zodat je direct zelf aan de slag kan of laat ons eerst jouw gids zijn.  K2 Marketing helpt met data, ontwerp en implementatie om dit voor elkaar te krijgen.

Customer Life Cycle
VIP ervaring
Touch Tell Sell

Het is een beklimming

Het beklimmen van de berg start met Journey Awareness en eindigt bij Journey obsessed. Deze beklimming bestaat uit vier stages. Door een team van journey specialisten en de samenwerking met jouw team kunnen we first class customer journeys bouwen.

Naar de top met K2 Marketing, door de inzet van Cloud technologie kunnen we jouw campagnes direct automatiseren. Door inzet van open source is het ook betaalbaar voor jouw organisatie en ben je no time live

caret-down caret-up caret-left caret-right
Customer journey flows

Flows bestaan uit meerdere contactomenten. De kunst is om alle mogelijke contactmomenten op elkaar af te stemmen. Het start met het gezamenlijk om tafel te zitten en te gaan schetsen.

Touch tell Sell Logische aanpak per fase

Iedere journey gaat door de fasen touch, tell sell. Afhankelijk van de fase waarin de klant is pas je de communicatie en het kanaal aan.

Cutsomer lfe cycle

Voordelen voor jouw

Bouw direct zelf omnichannel campagnes en Customer Journeys of laat ons eerst jouw gids zijn. Want ook jouw organisatie kan Customer Experience op maat leveren aan haar klanten en prospects. Hoe? Ga aan de slag met K2 MAC en ontwikkel de allerbeste Customer Journeys voor jouw klanten en prospects.

Slim, snel en simpel campagnes ontwerpen

Import je voorkeurs journey, pas ze aan en test. Volg je voortgang eenvoudig in je dashboard

Datagedreven converterende Customer Journeys

Al je klantdata vastgelegd in 1 klantdatabase en direct benaderbaar en te analyseren met PowerBI. Maak eenvoudig weer verfijnde doelgroepen en benader ze met de juiste boodschap.

Minder kosten, méér marketing

Eenvoudig open source platform, direct te gebruiken en tegen minimale kosten.

Non-stop datagedreven leads ontvangen
Import de beste leadgeneration flows voor jouw branche, pas ze aan en volg ze op. Met geintegreerde processen met LinkIn Navigator, Hubspot en Salesforce
100% overzicht Ingrid Gordijn | Programmamanager Klant Centraal Hartstichting

“Voor de implementatie van onze nieuwe strategie hebben we K2 gevraagd om een CRM Data Eco Systeem Analyse. De agile manier van werken was top! We hebben nu 100% overzicht en inzicht in de mogelijkheden, middelen en roadmap naar ons doel.”

12% meer prospects APX

Door het koppelen van eigen data aan externe databronnen en het bijhouden van alle interesses op alle kanalen, is onze conversie met 12% gestegen. Hierdoor hebben we nu 3000 prospects die we direct kunnen benaderen via onze telesales

Product

Eenvoudig campagnes maken met de customer journey builder

Na je aanvraag krijg je direct je eigen omgeving waar je kunt starten om jouw customer journeys te gaan ontwerpen of laad 1 van onze templates

Direct omgeving aanvragen

Beheer al je klantcontacten

Al jou bestaande contacten laden en je nieuwe contacten verzamelen. Allemaal beschikbaar in jouw K2MAC omgeving. Liever koppelen met Hubspot of Salesforce dan kan dat ook

Vragen over koppelingen?

Jouw marketing dashboard

Volg continue het succes van jouw campagnes. CLick opens, leestijd en conversie. Allemaal direct beschikbaar in jouw omgeving.

Voorbeelden van dashboards?

VRAAG NU JOUW DEMO AAN

Neem gerust contact met ons op:

onze Marketing Automation Specialisten staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

START NU JOUW GRATIS 30 DAGEN PROEFVERSIE

Ontvang:

K2 MAC direct Operationeel

Gratis e-Mail templates

Stop & Go

Heb je de komende periodes geen campagnes of te maken met extreme marktomstandigheden. Dan schort je het gebruik van het platform makkelijk op. Is je afdeling onderbezet dan kan je altijd gebruik maken van ons marketing campagne team.

Ja hoor dat kan zeker. Wij helpen alles over te zetten op de K2MAC en door de inzet van AWS als e-mail provider kan je business gewoon doorgaan. Bij grote volumes zullen we de capaciteit van de e-mail verzending automatisch opschalen. Hierdoor betaal je nooit teveel.

Je kan eenvoudig je bestaande e-Mail templates en landingspagina's toevoegen aan jouw omgeving. Natuurlijk mag je ook 1 van de standaard templates gebruiken. De omgeving is volledig voor jouw organisatie ingericht. De e-mail templates zijn makkelijk te kopiëren en te hergebruiken voor meerdere campagnes.

Wij hebben 7x24 uur monitoring van de AWS omgeving. Door alerts starten we direct campagnes door. Ons regulier onderhoud vind plaats 1x per week tussen 23:00-24:00uur s'avonds. Wij melden dat ook in jouw omgeving. In jouw dashboard zie je ook de verzendingen, bounces en uptime. Wij garanderen 98% uptime.

Geen enkel probleem. Je meld je aan en binnen 24 uur heb jij je eigen omgeving. Meld je landingspage, e-mail adres(sen) en wij zorgen voor de rest.